Obratite se povjereniku za korisnike usluga HRT-a

Poštovani korisnici usluga HRT-a,  

povjerenik za korisnike usluga HRT-a je unaprjeđenje naše komunikacije s vama, a uspostavljamo ga po uzoru na najbolje prakse europskih javnih medija. Svrha je da time unaprijedimo kvalitetu našeg programa te pridonesemo većoj odgovornosti novinara. 

Do sada ste se obraćali različitim službama HRT-a kako biste dobili odgovore na pitanja o našim uslugama. Od sada imate prigodu komunicirati izravno s povjerenikom koji je vaš neovisni predstavnik i zastupnik vaših interesa.

Možete mu se obratiti s povjerenjem ako imate primjedbe ili pitanja o informativnom ili nekom drugom sadržaju Hrvatskoga radija ili Hrvatske televizije ili se želite informirati o uslugama HRT-a.

Na vaša će pitanja, komentare, žalbe i pohvale povjerenik odgovoriti s punom pozornošću ili će ih proslijediti mjerodavnim službama. 

O komunikaciji s vama povjerenik će redovito izvještavati glavne urednike Radija i Televizije i Programsko vijeće HRT-a. 

Zahvaljujemo na suradnji i vjerujemo da ćete nam svojom komunikacijom s povjerenikom omogućiti da stalno razvijamo kvalitetu i raznolikost programa i usluga te na taj način ostvarujemo temeljnu misiju HRT-a.

Kontakti Povjerenika:
Tomislav Radić
email: povjerenik@hrt.hr
telefon: 01/6344848
fax: 01/634 -2885

Povjerenika se može kontaktirati telefonom svakog radnog dana od 10:00 h do 14:00 h. Izvan radnog vremena Povjerenik je dospupan putem e-maila.