Zanemarimo 'Mad Maxa' - Leo Mujić je umjetnik svjetskog glasa

Sad već malo tko ne zna da je Leu Mujiću 'sun protection vrlo važan'. Posjetili smo dom poznatog koreografa, koji je zbog komentara o gužvama na autocesti, postao glavna zvijezda društvenih mreža. A samo je htio reći, kaže, kako bi Hrvatske ceste mogle uvesti vinjete jer su jedne od najboljih u Europi. I, naravno, upozoriti da se čuvamo sunca.

'Dođite u teatar, ne bojte se. To je elitistički sport, ali tamo se događa prava stvar. Ono što radim je interesantnije od onoga što sam rekao na Lučkom', poručio je Mujić u razgovoru za HRT. Na Lučkom se taj dan u autu našao s ljudima koje ne poznaje, zahvaljujući platformi za jeftin prijevoz jer je u posljednje vrijeme često na relaciji Rijeka - Zagreb. Iako sam nije na društvenim mrežama, nema članka o njemu koji nije prepun komentara.

Nije gužva, nego katastrofa - 'Šta je ovo Mad Max'?!

Lea Mujića
hrvatska publika dobro pamti po koreografiji baleta Ana Karenjina, premijerno prikazanog prošle zime u zagrebačkom HNK te koreografiji i režiji baleta 'Opasne veze' - senzacije Dubrovačkih ljetnih igara. Slobodni je umjetnik. Radi u Berlinskoj i Bečkoj operi, Narodnom kazalištu u Parizu, Opernom studiju u Tokiju, New Yorku, Amsterdamu, Stuttgartu, Pečuhu, Rigi i govori 8 jezika.