Razvedravanje...

Za razliku od prognoze za četvrtak, u kojoj se nakon kratkotrajnog smanjenja količine oblaka na nebu spominje novo naoblačenje, sporadične oborine, jačanje južine i pogoršanje biometeoroloških prilika, te nakon svježeg jutra, ponovno iznadprosječno toplo poslijepodne - nadam se da će u internetskom Meteo kutku HRT-a do razvedravanja dolaziti svakodnevno. I da će raspoloženje biti dobro i vedro, bez obzira na oblake na nebu.

I to zbog svakodnevno novih nastavaka prvog hrvatskog stripa posvećenog meteorologiji, posebice meteorolozima DHMZ-a, koji već desetljećima pripremaju meteorološke izvještaje i priloge za medijske platforme HRT-a, uključujući i HRT meteo - aplikaciju za pametne mobilne telefone.

Strip, čiji je prvi dio objavljen 13. prosinca, a sljedeći će već sutra - najnoviji je uradak Krešimira Biuka, djelatnika HRT-a i već dokazanog majstora stripa. Naravno, svaka sličnost za stvarnim osobama je namjerna.


(prethodna epizoda stripa)                                                                                            (sljedeća epizoda stripa)