Četvrta sezona serije „Poldark“ od nedjelje na HTV2

Zagreb, 20. studenog 2020. - Hrvatska radiotelevizija (HRT) od nedjelje, 22. studenog na Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 21:55 sati počinje s prikazivanjem četvrte sezone serije „Poldark“.
U četvrtoj i konačnoj sezoni ove izvrsne povijesne obiteljske sage koju ne smijete propustiti pratimo sudbine likova koji su osvojili svijet. Novo stoljeće sa sobom nosi obećanje nove budućnosti, ali prošlost još baca dugu sjenu na Cornwall.
Ross (Aidan Turner) je odlučio da će provoditi više vremena s onima koje voli, no tu odluku stavlja na kušnju molba starog prijatelja. Demelza (Eleanor Tomlinson) se bori s bliskim opasnostima, a George (Jack Farthing) se ulaguje pokvarenim moćnicima.
U prvoj epizodi Poldark se sa suprugom trudi popraviti brak, a Enysi povećati obitelj, Cornwall stenje pod Warlegganima čija moć prijeti svemu do čega im je stalo. 1796.: kako bi obranio Cornwall i svoje voljene od Georgea koji se osilio, Ross mora odigrati političku igru na putovanju koje ga vodi u glavni grad i nove opasnosti.

Hrvatska radiotelevizija
RJ Marketing i Komunikacije
Prisavlje 3
10 000 Zagreb
telefon: 01 634 3303
telefaks: 01 634 2961
komunikacije@hrt.hr
www.hrt.hr