Dokumentarna serija "Njemački zapad odozgo od petka na HRT1

Zagreb, 20. siječnja 2021. - Hrvatska radiotelevizija (HRT) od petka, 22. siječnja na Prvom programu (HRT-HTV1) u terminu od 15:55 sati počinje s prikazivanjem dokumentarne serije „Njemački zapad odozgo“.
 
Njemačka je poznata po raznolikim regijama koje imaju jedinstvena obilježja neusporediva s bilo čim drugim. Područje Donje Rajne, Münsterlanda i Sauerlanda samo su tri primjera posebnih regija kojima se Njemačka može pohvaliti.

Obiđite ove regije odozgo putem veličanstvenih snimaka iz zraka. Otputujte u mirnu regiju Donja Rajna duboko na zapadu, na granici s Nizozemskom, gdje rijeka mirno teče.
 
Regija Münsterland, dobro zaštićena Teutoburškom šumom na sjeveru, i grad Münster koji je 2004. godine osvojio titulu "najugodnijega grada za život u svijetu". I Sauerland, blagoslovljen jezerima, rijekama, plodnim tlom i golemim šumama, s reputacijom jednog od najveličanstvenijih krajolika u Njemačkoj.
 
Pođite s nama na ovo prekrasno putovanje u sklopu kojeg istražujemo ove regije i njihova pojedinačna obilježja zbog kojih su danas ono što jesu.
 
Hrvatska radiotelevizija
RJ Marketing i Komunikacije
Prisavlje 3
10 000 Zagreb
telefon: 01 634 3303
komunikacije@hrt.hr
www.hrt.hr