HRT vijesti
Android  ::  iOS

HRT vijesti aplikacija donosi vam najnovije, točne i provjerene informacije. Naši novinari uživo donose vijesti s terena. Jednim klikom doznajte, pročitajte i pogledajte prijelomne vijesti, novosti iz politike, sporta i zabave, priče, reportaže, intervjue i sadržaje iz bogate HRT-ove arhive. Odabirom primanja push notifikacija nećete propustiti prijelomne vijesti i najvažnije događaje iz Hrvatske, regije i svijeta. Jednim klikom podijelite priču s prijateljima putem društvenih mreža, e-maila ili SMS-a.
   
HRTi
Android  ::  iOS

HRTi aplikacija omogućava gledanje i slušanje HRT-ovih televizijskih i radijskih programskih kanala, programa emitiranog u posljednja 72 sata, velikog broja televizijskih i radijskih emisija na zahtjev te interaktivnu komunikaciju putem društvenih mreža.
   
HRT METEO
Android  ::  iOS

Vjerodostojno, stručno, pouzdano.
HRT METEO je aplikacija na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku u kojoj su dostupni podaci mjerenja s meteoroloških i radarskih postaja, te subjektivne prognoze meteorologa Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku i okolicu i još 34 europska grada. Od velike pomoći korisnicima mogu biti i upozorenja na opasne vremenske pojave, te prometne informacije Hrvatskog autokluba (HAK), uključujući i mnogobrojne kamere, a nautičarima i posebne prognoze vremena i stanja mora na Jadranu.
   
Hrvatski radio
Android  ::  iOS

Putem aplikacije možete slušati sve radijske programe HRT-a: HR 1, 2 i 3, Glas Hrvatske, te osam regionalnih programa (Osijek, Sljeme, Pula, Rijeka, Zadar, Knin, Split i Dubrovnik).
   
Juhuhu   Android  ::  iOS
Juhuhu aplikacija omogućava djeci uzrasta od 3 do 11 godina, roditeljima te institucijama siguran, jednostavan i lak pristup sadržaju za djecu putem računalnih i mobilnih platformi. To je sigurno mjesto na internetu koje im omogućava da postanu aktivni korisnici i odlučuju što će i kada konzumirati. Dominantan sadržaj su video emisije, popularne igrane, animirane, dokumentarne serije i filmovi za djecu, uz njih radijske emisije, igre i drugi interaktivni sadržaji.
   
HRT Teletekst   Android  ::  iOS
Aplikacija omogućava pristup stranicama Teleteksta HTV-a preko mobilnih i tablet uređaja.